CARIGRADSKA PROROČICA, Majkl Dejvid Lukas

360,00 рсд

CARIGRADSKA PROROČICA

Autor: Majkl Dejvid Lukas

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Godina je 1877. Na obalama Crnog mora, predskazanja vezana za tek rođenu Eleonoru Koen nikako ne obećavaju. Ne samo da joj majka umire na porođaju, već joj je selo napala i carska konjica. Međutim, bez obzira na ovako loš početak, bez obzira na to što je maćeha ne voli i što mora da putuje zatvorena u potpalublju broda, mlada Eleonora izrašće u izuzetno pametnu i spretnu devojčicu.
Međutim, kada je tragedija ostavi nasukanu u Istambulu, gde se haremske spletke, špijunaža i iznenadna smrt mešaju sa opojnim začinima, visokom pariskom modom i ružinom vodicom, Eleonorina izuzetna hrabrost i snaga volje dovešće je na sultanov dvor i do izbavljenja…


Autor Lukas, Majkl Dejvid Naslov Carigradska proročica / Majkl Dejvid Lukas ; prevela Nataša Andrić Jedinstveni naslov The Oracle of Stamboul. srpski jezik Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Plavo slovo) Fizički opis 286 str. ; 21 cm Ostali autori Andrić, Nataša ISBN 978-86-10-00549-3 (broš.) Napomene Prevod dela: The Oracle of Stamboul / Michael David Lukas Tiraž 1.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …