CRNI LABUD, Nik Laut

432,00 рсд

CRNI LABUD

Autor: Nik Laut

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2015

Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Trebalo je da to bude najveći dan u životu Erike Straud-Džouns, genijalne mlade naučnice koja je došla do revolucionarnog otkrića, novog načina da se pobedi smrtonosna tropska bolest. Milioni života mogli bi da budu spaseni, a smeši joj se i Nobelova nagrada. Erika je na konferenciji u Amsterdamu, gde treba da predstavi svoj rad pred najboljim stručnjacima iz čitavog sveta, a podršku joj pruža i Maks, njena nova ljubav. Međutim, taj dan nije došao za Eriku. Nestala je usred noći, a sa njom i kompjuter sa dragocenim podacima. Sve ukazuje na otmicu, ali tragovi su neodređeni i policija tapka u mestu. Maks je ubeđen da je Erika u velikoj opasnosti i ne želi da sedi skrštenih ruku. Tragove pronalazi u njenom dnevniku, a potraga ga vodi daleko u prošlost, suočavajući ga sa mnogim pitanjima: šta je Erika radila devedesetih godina u Africi? I kako je to povezano sa neobičnom epidemijom koja se širi Amsterdamom? Maks shvata da je jedva poznavao Eriku, šokiran mračnim tajnama u srcu žene koju voli. Granica između istine i laži veoma je tanka. Kao i između života i smrti.


Autor Laut, Nik Naslov Crni labud / Nik Laut ; preveo Mirko Bižić Jedinstveni naslov Bite. srpski jezik Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2015 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2015 (Beograd : Vulkan štamparija)
Fizički opis 316 str. ; 21 cm Ostali autori Bižić, Mirko ISBN 978-86-10-01594-2 (broš.) Napomene Prevod dela: Bite / Nike Louth Tiraž 1.000
O autoru: str. [319].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …