DEMON PROŠLOSTI, Sandra Braun

216,00 рсд

DEMON PROŠLOSTI

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2014

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Za Kirsten Ram, bio je to reklamni trik iz pakla. Tačno, pisala je knjigu o svom pokojnom suprugu, pilotu kaskaderu i hazarderu, Demonu Ramu, ali nije joj bilo potrebno da u goste prima tog arogantnog glumca sa reputacijom lošeg momka, koji je tumačio Demonov lik u filmskoj verziji njene priče.. Ipak, kako ne bi u pitanje dovela nastavak snimanja, Kirsten je prihvatala da u svojoj kući na obali okeana ugosti tog neverovatno privlačnog idola sa velikog platna.

Sandra Braun

Svaka druga žena bi bila presrećna da se nađe nan jenom mestu , ali Kirsten Ram nije bila impresionirana Rajlanom Nortom, makar on bio savršen u filmskoj ulozi zbog koje je došao. Njegov prirodan šarm, nežnost i muževna harizma mogli bi joj biiti i privlačni, da on na kraju krajeva ipak nije bio glumac. Zavođenje publike bio je njegov posao. Rajlan je mogao imati bilo koju ženu na svetu. Zašto se onda tako uporno trudio da je uveri da želi baš nju? Od trenutka kada su se sreli, Rajlan Nort je znao da je Kirsten Ram žena koju je tražio čitavog svog života da zajedno odigraju glavne uloge u sopstvenoj intimnoj, životnoj ljubavnoj priči. I nije mu bilo važno što o njemu sanja toliko žena, jedino što ga je doticalo bilo je to što ne može da navede Kirsten čak ni da ga propisno pogleda. U izrazu njenih nebeskoplavih očiju uhvatio je duboku bol – senku mračne tajne koja je zamagljivala njihov sjaj. Rajlan je čvrsto odlučio da sazna kakva je to tragedija kočila ovu stravstvenu ženu da ljubavi pruži drugu šansu, makar ga to koštalo reputacije, karijere, života. Ali prvo je morao da probudi Kirstenine zapretene emocije i da je natera da veruje muškarcu od krvi i mesa, koji se krio iza mita o filmskoj zvezdi…

 

Sandra Braun je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

                                          …

Autor Braun, Sandra, Naslov Demon prošlosti / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović i Jelena Katić Živanović] Jedinstveni naslov Demon Rumm. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber Novus, cop. 2014 (Italija) Ostali autori Filipović, Jelena Katić Živanović, Jelena Fizički opis 239 str. ; 18 cm Napomene “Knjiga se prodaje isključivo uz Blic Ženu” –> kolofon Prevod dela: Demon Rumm / Sandra Brown Tiraž 40.000.  ISBN 978-86-517-0208-5 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …