DIM, Den Vileta

576,00 дин.

DIM

Autor: Den Vileta

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2016

Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Istorija se nije odvijala nama znanim tokom. U toj drugoj prošlosti, greh se pojavljuje u vidu dima na telu i pepela na odeći. Deca su rođena noseći u sebi klice zla, a vladajuća elita naučila je da kontroliše svoje želje i obuzda grehe. Oni su besprekorni. U zatvorenom svetu internata nedaleko od Oksforda, obrazuju se sinovi bogatih i moćnih očeva sa ciljem da postanu budući lideri, a među njima su Tomas i Čarli. Na izletu u Londonu, zabranjenom gradu obavijenom dimom i tamom, dečaci će prisustvovati događaju koji će ih navesti da preispitaju sve što im je rečeno o prošlosti. Jer iza sveta dima, čađi i pepela krije se još nešto i postoje ljudi koje ništa neće sprečiti da taj svet zaštite.


Autor Vileta, Den Naslov Dim / Den Vileta ; preveo Mirko Bižić Jedinstveni naslov Smoke. srpski jezik Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2016 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2016 (Beograd : Vulkan štamparija)
Fizički opis 365 str. ; 21 cm Ostali autori Bižić, Mirko ISBN 978-86-10-01787-8 (broš.) Napomene Prevod dela: Smoke / Dan Vyleta Tiraž 1.000
O autoru: str. [367].

Dodatne informacije

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …