DORUČAK U KREVETU, Sandra Braun

250,00 рсд

DORUČAK U KREVETU

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Povređena previše puta u prošlosti, Sloun Ferčajld nije zainteresovana za novu ljubav. Umesto toga, svu svoju energiju usmerava na vođenje elegantnog pansiona sa šest soba. Ali kada je najbolja prijateljica zamoli da ugosti njenog verenika na mesec dana, Sloun otvara vrata pansiona Ferčajld Karteru Medisonu i susreće se sa muškarcem koji će potpuno okrenuti njen svet i njenu predstavu o sebi samoj. Sloun pokušava da ne obraća pažnju na osećanja koja taj privlačni muškarac u njoj budi, pokušava da spreči sebe da sanja snove koji nikada neće postati stvarnost. Ali kada joj Karter razotkrije sopstvenu strast, Sloun se nalazi pred odlukom koja joj može zauvek slomiti srce: da voli strasno i kratko, da se svega zauvek odrekne, ili da se bori kako bi dobila sve što želi….

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Doručak u krevetu / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović] Jedinstveni naslov Breakfast in bed. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber novus, 2015 (Italy : Elcograf) Ostali autori Filipović, Jelena Fizički opis 239 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Breakfast in bed / Sandra Brown Tiraž 31.000 ISBN 978-86-517-0253-5 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR