GNEZDO, Sintija D’Apri Svini

576,00 рсд

GNEZDO

Autor: Sintija D’Apri Svini

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2017

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Porodično bogatstvo. Četiri naslednika. Dobro došli u neobičnu porodicu Plam.

Bea, Melodi, Džek i Leo nemaju mnogo toga zajedničkog – sem primamljivog nasledstva koje im je otac ostavio, a koje će im konačno pripasti onog dana kada najmlađi među njima napuni četrdeset godina. Jednog hladnog popodneva u Njujorku, svi se kiselo osmehuju. Troje mlađih otkrivaju da je Leo, sebični zavodnik koji se upravo vratio sa rehabilitacije, spiskao očev novac.

Maske su spale, zaboravljena neprijateljstva se probudila: bio je to početak rata među najbližima, sukoba koji će ponovo otvoriti stare rane, razbiti porodične tabue, ali i obnoviti veze za koje su mislili da su zauvek prekinute.

Sintija D’Apri Svini

SINTIJA D’APRI SVINI živi u Los Anđelesu sa mužem i dva sina. Više od dvadeset godina živela je i radila u Njujorku i pisala reklame za klijente kao što su American Express, McDonald’s i mnoga druga zvučna imena.


Autor D’Ejpriks Svini, Sintija, Naslov Gnezdo / Sintija D’Ejpriks Svini ; prevela Sanja Bošnjak Jedinstveni naslov The Nest. srp Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2017 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2017 (Beograd : Vulkan štamparija) Fizički opis 270 str. ; 21 cm Ostali autori Bošnjak, Sanja ISBN 978-86-10-02103-5 (broš.) Napomene Prevod dela: The Nest / Cynthia d’Aprix Sweeney Tiraž 1.000 O autorki: str. [271].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …