IZA MASKE, Kej Huper

198,00 рсд

IZA MASKE

Autor: Kej Huper

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Na anonimni telefonski poziv, tajni agent Kelsi, dolazi u mali idilični grad Pinakl kako bi istražio kompaniju Meditron za koju postoje sumnje da se bavi nelegalnim poslovima – proizvodnjom opasnog oružja ali i otmicama ljudi. Tragajući za pozivaocem, Kelsi sreće prelepu Elizabet Konor i shvata da je ovoga puta njegov profesionalizam doveden u pitanje jer se na prvi pogled i po prvi put u životu zaista zaljubio. Elizabet je nakon pogibije roditelja ostala da sama podiže svoje tri sestre a Kelsi otkriva da su dve umešane u njegov zadatak: jedna je pozvala pomoć a druga je oteta. Elizabet nije navikla da joj iko pomaže i nije navikla da veruje strancima, ali ovaj stranac ne odustaje od svojih namera: da joj pomogne i da je osvoji.

                                  …

Autor Huper, Kej, Naslov Iza maske / Kej Huper ; prevela sa engleskog Aleksandra Kovačević Jedinstveni naslov Unmasking Kelsey. srpski jezik
Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 ([Beograd] : General Disc Technology) Ostali autori Kovačević, Aleksandra Fizički opis 200 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Unmasking Kelsey / Kay Hooper Tiraž 20.000.
ISBN 978-86-6012-037-5 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …