KAD SU RUŽE CVETALE, Rut Hogan

576,00 рсд

KAD SU RUŽE CVETALE

Autor: Rut Hogan

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2017

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Pre četrdeset godina, Entoni Perdju je izgubio vrednu uspomenu svoje voljene verenice Tereze i tako prekršio jedino obećanje koje joj je ikada dao. Tog istog sudbonosnog dana, ona je napustila ovaj svet. Potpuno neutešan, on počinje da sakuplja predmete koje su drugi ljudi izgubili i u tome vidi jedinu priliku za pokajanje.

Sada, na zalasku života, odlučuje da svojoj vernoj asistentkinji Lori poveri važan zadatak da sve te sitnice neprocenjive vrednosti vrati pravim vlasnicima. Kada se ova tek razvedena, usamljena žena useli u Entonijevu viktorijansku vilu prepunu sakupljenog blaga, mračan oblak koji ju je okruživao polako će početi da nestaje. Ipak, da li će uspeti da ispuni Entonijevu poslednju želju i njegovoj duši i slomljenom srcu donese iskupljenje i mir?

Bio je njen sever, jug, istok, zapad; njena radna sedmica i nedeljno odelo. Bila je njegov mesec i njegove zvezde i omiljena pesma. Mislili su da će njihova ljubav večno trajati, i nisu pogrešili.

Rut Hogan

RUT HOGAN rođena je u kući u kojoj njeni roditelji još žive u Bedfordu. Studirala je engleski jezik i dramu na Goldsmit koledžu, na Londonskom univerzitetu. Deset godina radila je u lokalnoj vlasti, a onda, nakon saobraćajne nesreće koju je doživela početkom tridesetih i borbe sa rakom 2012. godine, sve svoje slobodno vreme počinje da koristi za pisanje.


Autor Hogan, Rut Naslov Kad su ruže cvetale / Rut Hogan ; preveo Vladan Stojanović Jedinstveni naslov The Keeper of Lost Things. srpski jezik Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2017 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2017 (Beograd : Vulkan štamparija) Fizički opis 279 str. ; 21 cm Ostali autori Stojanović, Vladan ISBN 978-86-10-01936-0 (broš.) Napomene Prevod dela: The Keeper of Lost Things / Ruth Hogan Tiraž 1.000 O Rut Hogan: str. 278-279.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …