KAIŠO, Erik Lustbader

414,00 рсд

KAIŠO

Autor: Erik Lustbader

Izdavač: Narodna knjiga-Alfa, Beograd, 1996

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Došlo je vreme da se plati dug časti i Nikola Lajner, Nindža, zakleo se da će ga isplatiti. Pre mnogo godina obećao je ocu: Ako čovek po imenu Mikio Okami ikada zatraži njegovu pomoć, on će odgovoriti bez pitanja, bez obzira koliko ga to stajalo. Sada je došlo vreme da ispuni svoju obavezu…i da se susretne sa svojom sudbinom. Mikio Okami je Kaišo – šef šefova jakuze, japanskog podzemlja. U svom štabu u Veneciji, on shvata da je obeležen za umiranje. Identitet ubice i neverovatan poriv koji ga rukovode, zaklonjeni su misticizmom i ludilom. Vezan čašću da zaštiti Okamija, Lajner je spreman da učini i poslednju žrtvu; da se spusti u ponor znanja tako moćnog, opasnosti tako nepredvidive, da čak i ako preživi on više nikada neće biti isti.

                                      …

Autor Lustbader, Erik van Naslov Kaišo : [roman o Nikoli Lajniru] / Erik Lustbader ; [prevela s engleskog Valerija Por] Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 1996 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Narodna knjiga-Alfa, 1996 (Novi Sad : Budućnost) Ostali autori Por, Valerija
Fizički opis 463 str. ; 21 cm Zbirka Biblioteka Megahit ; knj. br. 90 Napomene Prevod dela: Kaisho / Eric Lustbader Na koricama beleške o delu.
ISBN (Broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

,

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)