KAKO UBITI MONIKU, Kendas Bušnel

360,00 рсд

KAKO UBITI MONIKU

Autor: Kendas Bušnel

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Autorka bestselera Seks i grad nadmašila je sebe u ovoj neodoljivo zabavnoj priči o slavi, ljubavi i naivnosti koja će očarati čitaoce i držati ih nasmejanim sve do poslednje scene.

Pandi Volis proslavila se kao autorka romana čija je glavna junakinja Monika, devojka sa uspešnom karijerom na Menhetnu. Serijal je stekao ogromnu popularnost među čitaocima, a onda je podjednako uspešno zaživeo i na filmskom platnu. Dok vlada opšta pomama za Monikom i njenim avanturama, Pandi je izgleda jedina koja se umorila od svoje kreacije: ona čezne za prilikom da okuša pero u nečemu drugačijem. A da bi to uradila, moraće prvo da uradi nešto sa svojom junakinjom…

Kendas Bušnel

Kendas Bušnel još jednom vodi čitaoce u uzbudljivu šetnju kroz glamurozni svet pop kulture i otvoreno govori o svim aktuelnim društvenim temama na svoj prepoznatljiv, urnebesno zabavan i brutalno iskren način.

KENDAS BUŠNEL rođena je 1958. u Glastonberiju u američkoj državi Konektikat. Već sa osam godina znala je da želi da postane pisac, iako se nakratko oprobala u glumi. Kada je zagazila u tridesete, počela je da piše kolumne u Njujork obzerveru, koje su kasnije postale svetski hit pod naslovom Seks i grad.


Autor Bušnel, Kendas, Naslov Kako ubiti Moniku / Kendas Bušnel ; prevela Zvezdana Šelmić Jedinstveni naslov Killing Monica. srpski jezik Ostali naslovi Kako ubiti Moniku? Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2015 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2015 (Beograd : Vulkan štamparija) Fizički opis 275 str. ; 21 cm Ostali autori Šelmić, Zvezdana ISBN 978-86-10-01546-1 (broš.) Napomene Prevod dela: Killing Monica / Candace Bushnell Tiraž 1.000 O autoru: str. [279].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …