LJUBAV OSLOBAĐA, Sandra Braun

225,00 рсд

LJUBAV OSLOBAĐA

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Čini se da Džordan Hedlok ima sve: sjajan posao i Helmuta Ekerta, bogatog industrijalca koji namerava da se njome oženi – iako mu ona još uvek nije rekla “da”. Šta bi još mogla da poželi? Udar groma i lupanje na vratima će joj ponuditi neočekivani odgovor. Rivs Grant se pojavljuje u potrazi za skloništem od iznenadnog pljuska, ali prava oluja se odvija unutar Džordan, probuđena strašću koju dele u toku jedne noći. Narednog jutra on nestaje, posle čega Džordan doživljava još dva šoka. Helmut javno objavljuje da su vereni, dok ona u istom trenutku opaža Rivsa koji fotografiše njenog “verenika”. Džordan je sve bliže oltaru sa čovekom koji joj je drag, ali ga ne voli, dok je Rivs neprestano na svega par koraka od nje. U takvom iznenadnom obrtu ona mora da odabere, između muškarca koji želi da mu bude žena i muškarca čija ljubavnica postaje….

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

                                    …

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Ljubav oslobađa / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović]Jedinstveni naslov Not even for love. srpVrsta/sadržaj tыpe of material romanJezik srpskiIzdavanje i proizvodnja Beograd : Liber Novus, cop. 2015 ([Verona] : Elcograf S.P.A.)Ostali autori Filipović, JelenaFizički opis 239 str. ; 18 cmNapomene Prevod dela: Not even for love / Sandra Brown Tiraž 33.000.ISBN ISBN 978-86-517-0256-6 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …