LOLA I MOMAK IZ SUSEDSTVA, Stefani Perkins

320,00 рсд

LOLA I MOMAK IZ SUSEDSTVA

Autor: Stefani Perkins

Izdavač: Laguna, Beograd, 2017

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Može li momak iz njene prošlosti biti njena buduća ljubav?

Buduću dizajnerku Lolu Nolan ne zanima moda ‒ zanimaju je kostimi. Što je kostim izražajniji ‒ svetlucaviji, zabavniji, luđi ‒ tim bolje. Lolin život je gotovo savršen, pogotovo zato što je njen dečko opaki roker… sve dok se užasni blizanci Kaliopi i Kriket Bel, ne vrate u susedstvo i otkopaju prošlost punu patnji i briga za koju je verovala da je odavno pokopana. Ipak, kad nadareni pronalazač Kriket istupi iz senke svoje bliznakinje i vrati se u Lolin život, ona će konačno morati da se suoči sa osećanjima koja celog života gaji prema momku iz susedstva.

„Stefani je napisala još jedan roman koji se ne ispušta iz ruku. Ona odlično zamišlja tinejdžere koji su sve samo ne karikature.“ MTV.com

„Ovo nije samo ljubavna priča. Ovo je priča o prijateljstvu, odrastanju i donošenju teških odluka.“ Seventeeen.com


Autor – Perkins, Stefani Naslov Lola i momak iz susedstva / Stefani Perkins ; prevela Eli Gilić Jedinstveni naslov Lola and the Boy Next Door. srpski jezik Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2017 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2017 (Beograd : Službeni glasnik) Fizički opis 300 str. ; 20 cm Drugi autori – Gilić, Eli ISBN 978-86-521-2550-0 (broš.) Napomene Prevod dela: Lola and the boy next door / Stephanie Perkins Tiraž 1.500 O autorki: str. [301].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

ŠFR

Stanje (ocena od 1 do 5)