LOVCI NA SREĆU, Harold Robinsm – prvi deo

250,00 рсд

LOVCI NA SREĆU

Autor: Harold Robins

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Džonas Kord žudi za slavom svoga oca, za njegovim bogatstvom i njegovom mladom, prelepom suprugom. Kada mu otac umre, Džonas se zaklinje da će jednog dana sve to biti njegovo. Ipak, Rina Marlou je proslavljena boginja velikog platna, koju nijedan čovek ne može da osvoji. Njena blistava senzualnost raspaliće i očarati milione, ali njen lični budoar nije slika holivudske fantazije. Ona uništava svoje ljubavnike ognjem svojih žudnji.

Rina i Džonas u jednom dahu osvajaju Holivud, vazduhoplovnu industriju i celu Ameriku. Od Njujorka do Los Anđelesa, grade svoje carstvo, obojeno strašću, požudom, novinskim naslovima i krvlju njihovih neprijatelja – samo da bi na kraju shvatili da novac i moć, osveta i slava nisu dovoljni. Previše nikada neće biti dovoljno – ne za Džonasa Korda i ne za nepopustljivu Rinu Marlou. Što bi se više vinuli, to je njihova ambicija više zahtevala… a njihove vatrene strasti postajale su sve mračnije i smrtonosnije.


Autor – Robins, Harold, 1916-1997 Naslov Lovci na sreću. Deo 1 / Harold Robins ; prevela Maja Kostadinović Jedinstveni naslov ǂThe ǂCarpetbaggers. srp Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Plavo slovo)
Fizički opis 318 str. ; 21 cm Drugi autori – osoba Kostadinović, Maja ISBN 978-86-10-00609-4 (broš.) Napomene Prevod dela: The Carpetbaggers / Harold Robbins Tiraž 1.000 O piscu: str. 317-318.

Dodatne informacije

Autor

,

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)