MUNJA, Danijela Stil

180,00 рсд

MUNJA

Autor: Danijela Stil

Izdavač: BDR media, Beograd, 2017

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Aleksandra i Sem Parker su savršen bračni par. Ona je uspešan advokat i partner u prestižnoj pravnoj firmi a on poznati preduzetnik i finansijski mag sa Vol Strita. Blagosloveni su srećnim brakom i trogodišnjom ćerkom. Ipak, sve svoje obaveze uspevaju da prilagode detetu i zajedničkom životu koji traje punih sedamnaest godina.

Nažalost, prva munja koja je sevnula i iz rutinskog zdravstvenog pregleda otkrila opaku bolest kod Aleks, dovela je u iskušenje sve godine koje su ona i Sem imali zajedno i idilični bračni život se urušio kao kula od karata.

Drugi put, munja je pogodila Sema i njegov posao.

Oboje povređeni i ugroženi, svako na svoj način, naći će se na velikom testu da li veze poput ljubavi i braka mogu da izdrže najveće i neočekivane obrte koje život donosi?


Autor – osoba Steel, Danielle, Naslov Munja / Danijela Stil ; prevela Svetlana Strugarević Jedinstveni naslov Lightning. srpski jezik građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2017 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR media, 2017 (Beograd : General disc technology)
Fizički opis 258 str. ; 18 cm Drugi autori – osoba Strugarević, Svetlana, 1990- = Strugarević, Svetlana, 1990- ISBN 978-86-87441-91-0 (broš.) Napomene Prevod dela: Lightning / Danielle Steel Tiraž 45.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …