NE TRAŽI ME, Ema Čejs

300,00 рсд

NE TRAŽI ME

Autor: Ema Čejs

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2014

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Ne lažem, ne obasipam žene sladunjavim obećanjima o zajedničkoj budućnosti i ljubavi na prvi pogled. Igram otvorenim kartama. Dru Evans je privlačan i arogantan, potpisuje milionske ugovore a jednim osmehom zavodi najlepše žene Njujorka. Ima odane prijatelje i privrženu porodicu. Zašto onda sedam dana ne izlazi iz kuće, sam i depresivan? Grip zvuči kao naivan izgovor…

Kejt je lepa, ambiciozna i ništa ne prepušta slučaju. Dru nije mogao ni da nasluti da će sa njom poželeti nešto više od strasti. Postala je vazduh koji diše i jedina žena koju sebično i ljubomorno želi za sebe.

Nekada davno, imao sam život koji sam voleo. Bio je zabavan, pouzdan, siguran. Jedne noći pojavila se predivna tamnokosa žena. Razbila ga je u hiljadu komada.

Ema Čejs

EMA ČEJS živi u Nju Džerziju. Ova odana supruga i posvećena majka dvoje dece, noću provodi sate u stvaranju živopisnih likova i njihovih čudesnih sudbina. Objava njenog prvog romana Ne traži me i činjenica da se konačno može nazvati autorom, zajedno su ostvarenje njenog najvećeg sna. Ovaj strastveni čitalac kaže da je stalno na granici ljubavi i mržnje sa kofeinom, a da će pisanje ostati zauvek njena ogromna ljubav.

                                 …

Autor Čejs, Ema Naslov Ne traži me / Ema Čejs ; preveo Vladan Stojanović Jedinstveni naslov Tangled. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2014
Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2014 (Beograd : Vulkan štamparija) Ostali autori Stojanović, Vladan Fizički opis 231 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Tangled / Emma Chase Tiraž 1.000 ISBN 978-86-10-01061-9 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …