NE TUGUJ ZA MNOM, Sandra Braun

216,00 рсд

NE TUGUJ ZA MNOM,

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Posle muževljeve smrti, Ališa Rasel pokušava da bude dobra samohrana majka svojoj dvojci sinova. Ali kada iznenadna planinska oluja dovede u pitanje uspeh njihovog prvog porodičnog putovanja u planine, Ališa mora da se osloni na pomoć potpunog stranca. Ubrzo će joj taj neobični muškarac ponuditi mnogo više od skloništa od oluje. Privlačan, strastven i misteriozan, Pirs Rejnolds obasipa pažnjom Ališine sinove kojima je očajnički potrebna figura oca, i podseća je kakav je osećaj biti voljena i željena. Ipak, iako Pirs navodi Ališu da istražuje svoje tek probuđene strasti, nikako joj ne dozvoljava da mu se potpuno preda, odbijajući da sa njom podeli svoju najdublju tajnu. Ališa je sigurna da ga ne sme pustiti da ode iz njenog života; samo je pitanje kako će ga uveriti da je spremna da u ime njihove ljubavi rizikuje sve. Ćarobno senzualna priča o neočekivanoj i neodoljivoj vezi mlade žene sa strancem – muškarcem koji će joj zauvek promeniti život…

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

                         …

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Ne tuguj za mnom / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović] Jedinstveni naslov Send no Flowers. srpVrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber Novus, 2015 (Italija : Elcograf) Ostali autori Filipović, Jelena Fizički opis 239 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Send no flowers / Sandra Brown Tiraž 34.000.ISBN ISBN 978-86-517-0249-8 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …