NEMA UDOVICA, Sidni Šeldon, Tili Bagšo

288,00 рсд

NEMA UDOVICA

Autor: Sidni Šeldon, Tili Bagšo

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

U gradu u kojem su prijatelji i neprijatelji jedno, ona mora da bude gospodar svoje igre. Mlada Amerikanka Šarlot Klensi nestala je bez traga dok je leto pred odlazak na koledž radila kao dadilja u Meksiko Sitiju. Taj slučaj ostao je nerešen, ali će njegove posledice biti strašne.  Deset godina kasnije, u Los Anđelesu se dešava niz ubistava, a sve žrtve su pacijenti psihologa Niki Roberts. Kada neko pokuša da ubije i nju, postaje jasno da je i ona postala meta. Iako zarađuje čitajući ljude i izvlačeći iz njih tajne, rešenje ove zagonetke stalno joj izmiče. Dok policija tapka u mraku, Niki upoznaje Dereka Vilijamsa, privatnog detektiva koji se ne boji da rizikuje. Međutim, zbog onog što će otkriti, a posebno jedno ime, krenuće opasnom stazom prošlosti. Misteriozni manipulator doneo je smrtonosnu igru na ulice grada anđela. Niki Roberts zna previše o starom zločinu, a nemilosrdni ubica svestan je koja je cena njenog ćutanja.

Sidni Šeldon

Sidni Šeldon rođen je 1917. u Čikagu. Jedan je od najprodavanijih romanopisaca svih vremena, sa preko tri stotine miliona primeraka knjiga u štampi. Oprobao se i kao scenarista, producent i režiser filmova i pozorišnih predstava. Preminuo je 30. januara 2007. godine. Njegova supruga, Aleksandra, bila je kraj njega. “Najviše od svega volim da pišem romane. Oni su drugačiji svet, svet uma i srca, u kojem čovek može da stvara likove i podari im život”, rekao je Šeldon.

                                            …

Autor Šeldon, Sidni, Bagšo, Tili, Naslov Nema udovica / Sidni Šeldon & Tili Bagšo ; prevela Branislava Maoduš Jedinstveni naslov Sidney Sheldon’s The silent widow. srpski jezik  Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2018 (Beograd : Vulkan štamparija) Ostali autori Maoduš, Branislava Fizički opis 327 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Sidney Sheldon’s The silent widow / Tilly Bagshawe Tiraž 1.000. ISBN 978-86-10-02273-5 (broš.)

Ocena stanja 4 – blagi prelom na koricama

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …