NENADANI SNOVI, Kej Huper

180,00 рсд

NENADANI SNOVI

Autor: Kej Huper

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kada njen verenik, Džon Mičel, padne u komu nedelju dana pre njihovog venčanja, Keli Rasel pokušava da nauči da prevaziđe gubitak i ponovo izgradi svoj život. Nakon godina čekanja, Keli odustaje od nadanja i udaje se za drugog.

Na nevericu svih, devet godina posle udesa, Džon se budi iz kome i najsnažnije sećanje na stari život mu je ljubav prema Keli. On prolazi bolne i naporne terapije kako bi ponovo bio onaj stari. Vođen željom da pronađe devojku koju je nekada voleo to i uspeva! Pronalazi je ali Keli više nije devojka koju je znao. Pred njim je žena kakva nikada ne bi postala da se sudbina nije umešala i razdvojila ih.

Džon želi zajedničku budućnost a Keli beži od svoje prošlosti.
Hoće li se sudbina još jednom umešati u njihove živote?

                                              …

Autor Huper, Kej, Naslov Nenadani snovi / Kej Huper ; prevela sa engleskog Aleksandra Kovačević Jedinstveni naslov What dreams may come. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Kovačević, Aleksandra Fizički opis 200 str. ; 19 cm Napomene Prevod dela: What Dreams May Come / Kay Hooper Tiraž 20.000 Na koricama beleška o delu ISBN 978-86-6012-016-0 (broš.) 978-86-6012-013-9 !

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …