NEVINE LAŽI, Lijan Morijarti

576,00 рсд

NEVINE LAŽI

Autor: Lijan Morijarti

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2016

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Tri žene na životnim raskrsnicama.
Madlin je duhovita i strastvena, sve pamti i nikome ne prašta. Njen bivši muž i njegova nova žena preselili su se u njen komšiluk, a njihova kćerka ide u istu grupu u vrtiću kao i Madlinina mlađa kćerka (kako je to uopšte moguće?). Kao da to nije dovoljno, izgleda da Madlinina starija kćerka tinejdžerka više voli njenog bivšeg muža od nje.
Selest je tip prelepe žene za kojom se ljudi okreću. Mada, ponekad ume da bude živčana – ali ko ne bi bio pored razuzdanih blizanaca? Sada kada dečaci kreću u školu, izgleda da su Selest i njen muž rešeni da postanu kralj i kraljica roditeljskog odbora. Ali plava krv ima svoju cenu, a Selest nije sigurna da može večno da je plaća.
Džejn je samohrana majka koja se tek doselila u grad i koja je toliko mlada da je jedna majka mislila da je dadilja. Ipak, deluje kao da u sebi krije neku duboku tugu i gaji tajne sumnje u vezi sa svojim sinom. Ali zašto?
Nezaboravna priča o bivšim muževima i drugim ženama, majkama i njihovim kćerkama, skandalu u školskom dvorištu i opasnim nevinim lažima koje sebi govorimo da bismo preživeli.

Lijan Morijarti

LIJAN MORIJARTI rođena je 1966. godine u Australiji. Dugo se bavila marketingom, a posle završenih master studija objavljuje prvi roman Three wishes. Usledio je niz dečjih knjiga i još nekoliko romana. Još od malih nogu volela je da čita, a i sada se pred spavanje uvek opušta uz dobru knjigu. Živi u Sidneju sa suprugom, sinom i kćerkom.


Autor Moriarty, Liane,  Morijarti, Lijan,  Naslov Nevine laži / Lijan Morijarti ; prevela Ana Anastasijević Jedinstveni naslov Big Little Lies. srpski jezik
Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2016 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2016 (Beograd : Vulkan štamparija) Fizički opis 319 str. ; 21 cm Ostali autori Anastasijević, Ana = Anastasijević, Ana ISBN 978-86-10-01752-6 (broš.)
Napomene Prevod dela: Big Little Lies / Liane Moriarty Tiraž 1.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …