NEŽNOST, Helen Hart

144,00 рсд

NEŽNOST,

Autor: Helen Hart

Izdavač: Evro Book, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Džona Stil je bogat, vredan i naočit. Od malih nosu svestan odgovornosti koju je morao da preuzme kao najstariji brat, zavetovao se ocu da će se štititi mlađu braću i sestre. Ali život je hteo drugačije. Džona nije uspeo da održi obećanje. Doktorka Melani Karmajkl se bori se sopstvenim nesigurnostima, iako je, kao ugledni terapeut, pomogla Džoninom bratu da se suoči s traumama iz detinjstva, i dalje je muči osećaj da nije dorasla svom pozivu. Ipak, kada je Džona Stil ušao u njenu ordinaciju tražeći pomoć, Melani nije mogla da mu okrene leđa. Dok Melani i Džona zajedno rade na rešavanju njegovih problema, očajnički se trudeći da zanemare međusobnu naklonost, aveti se pomaljalju iz prošlosti, preteći da ih oboje uvuku u opasne ponore krivice.


Autor Hart, Helen, Naslov Nežnost / Helen Hart ; s engleskog prevela Marija Spasić Jedinstveni naslov Melt. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Evro book, 2018 (Subotica : Rotografika) Ostali autori Spasić, Marija
Fizički opis 285 str. ; 17 cm Zbirka Džepna knjiga / Evro book, Beograd ; knj. br. 40 Napomene Prevod dela: Melt / Helen Hardt Tiraž 20.000 Beleška o autorki. str. [287]. ISBN 978-86-505-3033-7 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …