NIJANSE SIVE, Kej Huper

180,00 рсд

NIJANSE SIVE

Autor: Kej Huper

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Uspela je da pobegne sa Kadeire, ali nikada nije prestala da se osvrće za sobom. U stalnom strahu da će je pronaći ljudi ozloglašenog diktatora Andresa Serena, Sara Marš je često menjala mesto boravka. Ono što nije želela da prizna je da je taj diktator zapravo prelep, zgodan i izuzetno harizmatičan čovek koji je voli a prema kome i ona gaji iskrena osećanja, uprkos svemu. Dve godine kasnije, revolucija na Kadeiri i dalje traje i neprijatelja ima sve više. Iako ne želi da ga vidi, Andres čini sve što je u njegovoj moći da Saru vrati na ostrvo, uveren da će samo pod njegovim okriljem biti bezbedna.
Sara se u početku opire, ali ubrzo shvata da je jedino borba protiv same sebe uzaludna.

Autor – Hooper, Kay, Naslov Nijanse sive / Kej Huper ; prevela sa engleskog Aleksandra Kovačević Jedinstveni naslov Shades of Gray. srpski jezik
Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 ([Beograd] : General Disc Technology)
Fizički opis 201 str. ; 18 cm Drugi autori – Kovačević, Aleksandra,  ISBN 978-86-6012-043-6 (broš.) Napomene Prevod dela: Shades of Gray / Kay Hooper Tiraž 20.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)