NJEGOVA PRAVILA, Kej Huper

198,00 рсд

NJEGOVA PRAVILA

Autor: Kej Huper

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kada joj se daleko od civilizacije pokvario auto, poslednje što je Teodora Suzan Džesika Tajler očekivala je, da će usred nedođije pronaći ljubav svog života. Zak Stil, policajac na tajnom zadatku, uvek je poštovao zakon džungle: kreći se sa što manje prtljaga, kreći se brzo i kreći se sam. Sitna žena grandioznog imena slučajno se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i poremetila sva pravila Zakovog života. Uspela je da razbije oklop za koji je Zak verovao da je neprobojan. Usred otmice, prisluškivnja i ilegalne trgovine oružjem i umetninama, buknuće ljubav protiv koje će se Zak uzaludno boriti. Damu u nevolji spasiće usamljeni osvetnik. A da li će i dama spasiti njega, od sebe samog?

                                          …

Autor Huper, Kej, Naslov Njegova pravila / Kej Huper ; prevela sa engleskog Aleksandra Kovačević Jedinstveni naslov Zach’s law. srpski jezik
Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Kovačević, Aleksandra Fizički opis 198 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Zach’s law / Kay Hooper Tiraž 20.000.
ISBN 978-86-6012-032-0

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …