NJEN NAJBOLJI DRUG, Džudi Rodžers

225,00 рсд

NJEN NAJBOLJI DRUG

Autor: Džudi Rodžers

Izdavač: Amoreta, Laguna, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kada je saznao da je njegova najbolja prijateljica Kes Vocjek trudna i da se njen momak samo okrenuo i otišao kada je to čuo, tomas Džejms Duli, oličenje viteštva i čestitosti, daće sve od sebe da zaštiti Kesinu reputaciju. Predloživši joj brak na godinu dana u kojem će živeti u celibatu, Duli to ne shvata kao žrtvu već kao neophodno rešenje.

Pošto je poverovala u izmišljenu priču da će brak pomoći i Duliju da stekne željenu poziciju na poslu, Kes pristaje na njegov predlog. Međutim, već na venčanju ona počinje da shvata kakav je zaista divan čovek postao njen drug iz detinjstva.

Život sa Kes u Duliju budi neobjašnjivu želju. Celibat postaje mučenje za oboje. Posle zabranjene noći pune vrele strasti, zaljubljeni par ponesen je vihorom konfliktnih emocija. Lažni brak je na prekretnici da se pretvori u pravi, ali se u odsudnom času pojavljuje bebin otac, i njihova veza i njihovo prijateljstvo nalaze se pred ozbiljnim iskušenjima.


Autor Rodžers, Džudi Naslov Njen najbolji drug / Džudi Rodžers ; [prevod Dijana Đelošević] Jedinstveni naslov What Are Friends For?. srpski jezik
Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, Amoreta, 2018 (Beograd : Margo-art)
Ostali autori Đelošević, Dijana, Fizički opis 245 str. ; 20 cm Zbirka Edicija Bebe donose sreću Napomene Prevod dela: What Are Friends For? / Judy Rogers Tiraž 2.500 O autorki: str. 245. ISBN 978-86-521-2835-8 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

,

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …