OBEĆAJ MI ZAUVEK, Džasinda Vajlder

270,00 рсд

OBEĆAJ MI ZAUVEK

Autor: Džasinda Vajlder

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

NASTAVAK HITA KAO DA SMO JEDNO

Kada je Kajl Kalovej umro, odneo je jedan deo Nel sa sobom. Kajlova smrt zauvek je promenila život njegovih roditelja, brata Koltona, ali i Beke de Roze – Neline najbolje prijateljice, koja je neumorno pokušavala da joj pomogne da savlada tugu. Ipak, Bekinu stranu priče niko nije čuo, niti je iko znao koliko se njen sopstveni život u to vreme poremetio i promenio.

Džejson Dorsi pozvao je Nel na sastanak nedelju dana posle njenog šesnaestog rođendana, ali se on nikada nije desio. Umesto toga, Džejson je završio sa Bekom. Tada nije bio svestan da će ga jedan sudbonosni susret odvesti na životno putovanje sa njom, uzbudljivo i nepredvidivo…

Džasinda Vajlder

DŽASINDA VAJLDER, autor bestselera Njujork tajmsa i Volstrit žurnala, rođena je u Mičigenu. Poseduje talenat za pripovedanje o sudbinama jakih, sposobnih žena. Piše iskreno i dirljivo, a njeni romani koji se čitaju u jednom dahu puni su emocija.  Slobodno vreme provodi u kuhinji ili kupovini. Strast su joj putovanja, a omiljene destinacije: Njujork, Las Vegas, Ohajo, Toledo. Opušta se uz čašu dobrog crvenog vina.


Autor Vajlder, Džasinda Naslov Obećaj mi zauvek / Džasinda Vajlder ; prevela Sanja Bošnjak Jedinstveni naslov Falling into Us. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2015 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2015 (Beograd : Vulkan štamparija) Ostali autori Bošnjak, Sanja Fizički opis 311 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Falling into Us / Jasinda Wilder Tiraž 1.000. ISBN 978-86-10-01556-0 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …