OBNAŽENA PRED TOBOM, Silvija Dej

540,00 рсд

OBNAŽENA PRED TOBOM

Autor: Silvija Dej

Izdavač: Čarobna knjiga, Beograd, 2012

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Od autorke bestseler romana Njujork tajmsa
Razorna strast koja prerasta u opsesiju…
Naš odnos začet je u plamenu…
Gidion Kros se pojavio u mom životu poput zaslepljive munje na mračnom nebu. Osećaj privlačnosti koji me je zaposeo čim sam ga ugledala nikada dotad nisam iskusila. Žudela sam za njegovim dodirom poput zavisnika, znajući da ću mu se predati na milost i nemilost. Bila sam krhka i nezaštićena, slomljena i napaćena, i prepustila sam mu se…
Gidion je to znao… i iskoristio. I sam je bio opsednut demonima. Jedno drugom smo postali nemilosrdno ogledalo u kojem su se pojavljivali odrazi naših najdubljih rana… ali i najskrivenije požude.
Okovi njegove ljubavi preobrazili su me, istovremeno me zastrašujući da će svojom neobuzdanom snagom učiniti da sve traume iz prošlosti isplivaju na površinu i rastrgnu nas…
Obnažena je roman o dva složena lika, Evi i Gidionu, čiji strastven odnos otvara potisnute nezarasle rane iz prošlosti. Da li će njihova opsesivna veza puna bolesne ljubomore uspeti da uništi demone koji opsedaju dve napaćene i zlostavljane duše? 

                                           …

Autor Dej, Silvija Naslov Obnažena pred tobom / Silvija Dej ; prevod sa engleskog Jadranka Počuča Jedinstveni naslov Bared to You. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2012 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Čarobna knjiga, 2012 (Beograd : Publish) Ostali autori Počuča, Jadranka Fizički opis 366 str. ; 21 cm Zbirka Biblioteka Čarobna knjiga Serijal Krosfajer ; deo 1 Napomene Prevod dela: Bared to You / Silvia Day Tiraž 1.200 Beleška o piscu: str. [367]. ISBN 978-86-7702-265-5 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

ŠFR

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …