OSVAJANJE DAME, Nora Roberts

200,00 рсд

OSVAJANJE DAME

Autor: Nora Roberts

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2017

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Sidni Hejvord, naslednica Hejvord nekretnina čitavog žživota radila je samo ono što su joj visoko usađeni maniri i obrazovanje stečeno po najboljim školama nametali kao dužnost. Dostojanstvena, vaspitana da ne pokazuje emocije, ledena princeza, po prvi put nakon dedine smrti pokušava da preuzme svoj život u svoje ruke i da dokaže, prvenstveno sebi, koliko vredi i da ne želi da provede život kao eksponat nekog dobrostojećeg muškarca iz istog staleža. Sa druge strane, pomalo divlji umetnik i stolar, Mihail Stanislaski upašće bez kucanja u Sidnin život i poljuljati ga iz korena. Jedna oronula nekretnina povezaće ove dve duše a da li će uspeti i da ih spoji zauvek? Kad zaigraju srca nadmene gospođice i buntovnog umetnika vrele, slovenske krvi, da li se mogu premostiti naizgled, nepremostive razlike?

Nora Roberts

NORA ROBERTS rođena u Merilandu kao najmlađa od petoro dece i jedina kćerka u porodici u kojoj se brižljivo negovala ljubav prema pisanoj reči. I sama je rešila da se okuša u pisanju 1979. godine kada je tokom zime ostala zavejana u kući, i tokom te, sada već čuvene snežne oluje, rođena je njena književna karijera. Prvu knjigu objavila je dve godine kasnije i od tada ne prestaje da niže književne uspehe. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a magazin Njujorker proglasio ju je za „omiljenog pisca Amerikanaca

                             …

Autor Roberts, Nora, 1950-Autor Roberts, Nora, 1950-Naslov Stanislaski. Osvajanje dame / Nora Roberts ; prevod sa engleskog Jelena Ljumović Aleksić Jedinstveni naslov Luring a lady. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2017Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR media, 2017 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Ljumović-Aleksić, Jelena Fizički opis 219 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Luring a lady / Nora Roberts Tiraž 35.000 ISBN 978-86-87441-92-7 (broš.)

Можда ће вам се свидети …