PAZI ŠTA ŽELIŠ MOŽDA TI SE I OSTVARI, Aleksandra Poter

390,00 рсд

PAZI ŠTA ŽELIŠ MOŽDA TI SE I OSTVARI

Autor: Aleksandra Poter

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Heder Hamilton ima pregršt želja. Nisu to krupne stvari – poput mira u svetu ili glavne ženske uloge u filmu sa Bredom Pitom – nego sitne, svakodnevne želje koje joj stalno padaju na pamet. S njenom srećom u životu, svesna je toga da joj se te bezazlene željice nikada neće ostvariti…

Sve dok jednog dana na ulici ne kupi vres od Ciganke. Njena sreća menja se iz korena. Zgodni Amerikanac javlja se na njen oglas za cimera. Počinje da se zabavlja sa Džejmsom – savršenim muškarcem koji joj šalje cveće, sjajan je u krevetu i nema strah od toga da joj izjavi ljubav.
Je li ostvarenje želja blagoslov ili kletva?
Da li nas usrećuje kada dobijamo sve što želimo?
U ovoj čarobnoj romantičnoj komediji, Aleksandra Poter otkriva kako može da izgleda život kada nam se najednom ostvare sve želje…

Aleksandra Poter

Aleksandra Poter rođena je 1980. godine u Jorkširu. Diplomirala je englesku književnost i film. Pisala je za prestižne magazine: El, Kosmopoliten, Vog. Godine 1999. poslala je rukopis svog prvog romana na adrese nekoliko izdavača. Skoro svi su prihvatili rukopis i ona je znala da je pred njom blistava karijera. Sve njene knjige, romantične komedije, postale su bestseleri u zemljama u kojima su prevedene. Važi za jednu od najčitanijih savremenih autorki ljubavnih romana.

                                         …

Autor Poter, Aleksandra, 1970-Autor Poter, Aleksandra, 1970- Naslov Pazi šta želiš – možda ti se i ostvari / Aleksandra Poter ; sa engleskog prevela Magdalena Reljić Jedinstveni naslov Be Careful What You Wish For. srpski jezik Ostali naslovi Pazi šta želiš možda ti se i ostvari Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Plavo slovo) Ostali autori Reljić, Magalena Fizički opis 334 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Be Careful What You Wish For / Alexandra Potter Tiraž 1.000 ISBN 978-86-10-00012-2 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)