PEDESET NIJANSI – MRAČNIJE, E L Džejms

432,00 рсд

PEDESET NIJANSI – MRAČNIJE

Autor: E L Džejms

Izdavač: Laguna, Beograd, 2012

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Pedeset nijansi – Mračnije iz Kristijanovog ugla!

Doživite strast Pedeset nijansi ispričanu rečima Kristijana Greja, doživite je kroz kovitlac njegovih osećanja, misli i snova.

E L Džejms se vraća u svet Pedeset nijansi s dubljim i mračnijim osvrtom na ljubavnu priču koja je očarala milione čitalaca širom sveta.

Njihova uzavrela senzualna veza završila se slomljenim srcem i optužbama, ali Kristijan Grej ne može da izbaci Anastaziju Stil iz glave. Rešen je da je ponovo osvoji, pokušava da suzbije svoje najmračnije želje i potrebu za potpunom kontrolom kao i da voli Anu pod njenim uslovima.

Ali još ga proganjaju užasi koje je doživeo u detinjstvu, a Anin podmukli šef Džek Hajd je očigledno želi za sebe. Može li doktor Flin, Kristijanov psihijatar i poverenik, da mu pomogne da se suoči sa svojim demonima? Ili će Elena, posesivna žena koja ga je zavela, i Lejla, bivša podređena koja ga patološki obožava, odvući Kristijana u prošlost?

A ako Kristijan i uspe ponovo da osvoji Anu, može li tako mračan čovek uopšte da se nada da će je zadržati?

                                           …

Autor Džejms, E. L. Naslov Pedeset nijansi. Mračnije / E L Džejms ; prevela Eli Gilić Jedinstveni naslov Fifty Shades Darker. srp Ostali naslovi Pedeset nijansi mračnije Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2012 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2012 (Beograd : Margo-art) Ostali autori Gilić, Eli Fizički opis 573 str. ; 20 cm Napomene Prevod dela: Fifty Shades Darker / E. L. James Pravo ime autora: Erika Leonard Tiraž 2.000. ISBN 978-86-521-1038-4 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

ŠFR

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …