POD VULKANOM, Sandra Braun

216,00 рсд

POD VULKANOM

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Mračno zgodan i pomalo arogantan, građevinski inženjer Skaut Ritland je tip Amerikanca koji donosi nevolju. Šantal Dipon je to trebalo da zna, jer je već dobro upoznala njegovu zemlju i ljude u njoj, ukljućujući i muškarca koji joj je slomio srce. Ipak, na vrelom tropskom ostrvu koji predstavlja njen dom, ona odlučuje da se uhvati u koštac sa još jednim Jenkijem. Ovoga puta, međutim, to je zbog opšteg dobra: Skaut je jedini čovek koji može da pomogne njenom selu, i ona nema nameru da mu dozvoli da je iskoristi, ma koliko to i sama želela. Pošto je tek završio radove na novom hotelskom kompleksu na ostrvu , Skaut je spreman za malo razonode, mada otmica i ranjavanje nisu na njegovom spisku želja. Ali ubrzo pošto ugleda egzotičnu lepoticu blistavoplavih očiju, događaji počinju da se otimaju kontroli. Skaut bi trebalo da je besan kao ris što je zarobljen, ali mu je teško da ostane ljut uz zavodljivu otmičarku poput Šantal. Uskoro i skaut počinje da shvata njenu potrebu da pomogne svom narodu i pristaje da učestvuje u ostvarenju njenog ambicioznog plana. Iz dana u dan, naporan rad i zanosna žena pored njega postavljaju izazove sa kojima se nikada ne bi susreo kod kuće. Ali kako projekat odmiče, intrige i avanture vrelije od vulkanske lave prete da zauvek razdvoje dvoje ljudi koji su jedno u drugom pronašli dugo išćekivanu sreću.

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.


Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Pod vulkanom / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović] Jedinstveni naslov Temperature’s rising. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber novus, cop. 2015 (Italy : Elcograf) Ostali autori Filipović, Jelena Fizički opis 239 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Temperature’s rising / Sandra Brown Tiraž 32.000  ISBN 978-86-517-0255-9 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …