POGLED ISPOD OBRVA, Sara Pinboro

576,00 рсд

POGLED ISPOD OBRVA

Autor: Sara Pinboro

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2017

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Luiza je jedna od mnogih, samohrana majka zarobljena u rutini modernog života. Na nagovor drugarice, jedne večeri najzad izlazi i upoznaje zanimljivog muškarca, Dejvida, i među njima istog trenutka sevaju varnice. Iako on odlazi nakon što su se čitavo veče strastveno ljubili, Luiza je uzbuđena što joj se posle toliko vremena neko dopao.

Ali ona ne zna ništa o njemu. Ne zna da je on njen novi šef. Ne zna da je oženjen. I to sa ženom koja će uskoro postati njena najbolja drugarica, Adel.

Dok Luizu muče sumnje, Adel pokušava da održi silku savršenog braka. Ipak, sada je prekasno za to, jer je ovaj ljubavni trougao zaigrao smrtonosnu igru iz koje postoji samo jedan izlaz.


Autor Pinboro, Sara, Naslov Pogled ispod obrva / Sara Pinboro ; preveo Mirko Bižić Jedinstveni naslov Behind her eyes. srpski jezik Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2017 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2017 (Beograd : Vulkan štamparija) Fizički opis 286 str. ; 21 cm Ostali autori Bižić, Mirko ISBN 978-86-10-01923-0 (broš.) Napomene Prevod dela: Behind her eyes / Sarah Pinborough Tiraž 1.000 O autorki: str. [287].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)