PONOS DŽERODA MEKEJDA, Nora Roberts

200,00 рсд

PONOS DŽERODA MEKEJDA

Autor: Nora Roberts

Izdavač: BDR media, Beograd, 2017

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Savana Morningstar, samohrana majka, egzotična plesačica, radnica na karnevalu, dreser bikova i ulični umetnik, bežeći od svoje prošlosti, konačno pronalazi dom za sebe i svog sina u malom gradu Antietamu. Džerod Mekejd, lokalni advokat, jednog popodneva, po službenoj dužnosti pojavljuje joj se na vratima, sa vestima koje su u Savanin život ponovo unele nemir. Kratak susret, nekoliko razmenjenih reči i varnica i svet se oboma okrenuo naglavačke. Ljubav na prvi pogled je na velikom iskušenju – da li će najstariji od braće Mekejd uspeti da se izbori sa ženom koja ima prošlost ili mu ponos neće dozvoliti da pokuša da bude srećan?

Nora Roberts

NORA ROBERTS rođena u Merilandu kao najmlađa od petoro dece i jedina kćerka u porodici u kojoj se brižljivo negovala ljubav prema pisanoj reči. I sama je rešila da se okuša u pisanju 1979. godine kada je tokom zime ostala zavejana u kući, i tokom te, sada već čuvene snežne oluje, rođena je njena književna karijera. Prvu knjigu objavila je dve godine kasnije i od tada ne prestaje da niže književne uspehe. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a magazin Njujorker proglasio ju je za „omiljenog pisca Amerikanaca

                                   …

Autor Roberts, Nora, 1950- Autor Roberts, Nora, 1950- Naslov Braća Mekejd. Ponos Džeroda Mekejda / Nora Roberts ; prevod sa engleskog Jelena Ljumović Aleksić Jedinstveni naslov The pride of jared MacKade. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2017 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR media, 2017 ([Beograd] : General Disc Technology) Ostali autori Ljumović-Aleksić, Jelena Fizički opis 210 str. ; 18 cm Zbirka Biblioteka Bestseler / [BDR Media] Napomene Prevod dela: The pride of jared MacKade / Nora Roberts Tiraž 40.000 ISBN 978-86-87441-82-8 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …