POVRATAK KUĆI, Danijela Stil

180,00 рсд

POVRATAK KUĆI

Autor: Danijela Stil

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Dvadesetosmogodišnja Džilijan Forester, stilistkinja, sa svojom petogodišnjom ćerkom, nakon razvoda, seli se iz Njujorka u San Francisko u potrazi za svojim snovima.
Na jednom sasvim običnom poslu upoznaje sasvim neobičnog čoveka, hipika, dečaka zarobljenog u telu odraslog čoveka, i ljubav na prvi pogled je buknula. Kao plod turbulentne veze, Džil ostaje u drugom stanju i odlučuje se na hrabri korak da rodi vanbračno dete jer ga njen čovek iz snova ne želi. I ne samo što ne želi dete, Kris ne želi više ni nju u svojoj blizini. Pošto je svestan da su u istom poslu i da će vrlo brzo svima biti jasno da je on otac, po ubrzanom postupku ispraća Džil nazad u Njujork uz priču da se ništa neće promeniti.
Zaljubljena i razočarana, Džil odlazi sa namerom da osvoji grad i sa čvrstom odlukom da bude srećna.
Vreme prolazi, a Džilijan traga za svojim domom i svojom srećom sledeći najdublje želje svoga srca, birajući između svoje prošlosti i budućnosti.


Autor – osoba Steel, Danielle, Naslov Povratak kući / Danijela Stil ; prevela Ana Vuković Jedinstveni naslov Going Home. srpski jezik Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 ([Beograd] : General Disc Technology) Fizički opis 283 str. ; 18 cm Drugi autori – osoba Vuković, Ana = Vuković, Ana ISBN 978-86-6012-036-8 (broš.) Napomene Prevod dela: Going Home / Danielle Steel Tiraž 32.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …