PRVI DODIR, Lorelin Pejdž

350,00 рсд

PRVI DODIR

Autor: Lorelin Pejdž

Izdavač: Laguna, Beograd, 2017

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Intrige, napetost i bezumna strast.

Opsednuta žudnjom, ona očajnički želi istinu.

Emili Vejborn konačno je samostalna.

Posle niza ponižavajućih veza i nepromišljenog ludovanja s najboljom drugaricom Amber, uspela je kao glumica, odlučno ostavivši za sobom razuzdanu prošlost i sve koji su bili deo nje. Sve dok ne dobije tajanstvenu glasovnu poruku od bivše prijateljice, koja će je baciti u vrtlog tame iz kojeg je mislila da je pobegla. Ta poruka potvrđuje jedno: Amber je u nevolji.

Odlučna da pronađe drugaricu, Emili sledi niz tragova koji vode do Riva Salisa, prelepog ali opasnog vlasnika hotela, poznatog po igrama dominacije i mutnim poslovima. Kako bi došla do Amber, Emili ponovo mora da postane devojka za zabavu ne bi li otkrila Rivove tajne. Ali kako se sve više upliće s njim, otkriva da je Salis i njegova nastranost privlače, iako je sve sigurnija da je upravo on odgovoran za Amberin nestanak.

„U Prvom dodiru nema nedorečenosti. Smelo, napeto, mračno i opčinjavajuće.“ Megan Hart


Autor – Paige, Laurelin, Naslov Prvi dodir / Lorelin Pejdž ; prevela Eli Gilić Jedinstveni naslov First Touch. srpski jezik Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2017 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2017 (Smederevo : Sd press) Fizički opis 394 str. ; 20 cm
Drugi autori – osoba Gilić, Eli, 1972- = Gilić, Eli, 1972- ISBN 978-86-521-2629-3 (broš.) Napomene Prevod dela: First Touch / Laurelin Paige Tiraž 1.500 O autoru: str. [395].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)