REČITA TIŠINA, Sandra Braun

250,00 рсд

REČITA TIŠINA

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Lori je posvećena mlada nastavnica znakovnog jezika za osobe oštećenog sluha. Duboko u sebi krije još uvek otvorenu bolnu ranu iz prošlosti i koristi svoju karijeru kako bi potisnula usamljenost. Drejk, zvezda televizijske sapunice, krije dve tajne: ćerku, za koju veruje da nikada neće živeti normalnim životom, i pokojnu suprugu koju ne može da zaboravi. Dženifer je predivna devojčica oštećenog sluha kojoj preti opasnost da postane žrtva nerazumevanja muškarca i žene koji su joj najpotrebniji. Sada, u malom planinskom gradiću u Nju Meksiku, njih troje dobija priliku da postanu porodica. Ali svako od njih prvo mora da pronađe svoj glas i hrabrost da izrazi najveće strahove i najdublje potrebe svog srca…

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Rečita tišina / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović] Jedinstveni naslov Eloquent Silence. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber Novus, cop. 2015 (Italija : Elcograf S.P.A.) Ostali autori Filipović, Jelena Fizički opis 255 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Eloquent Silence / Sandra Brown“ Tiraž 38.000. ISBN 978-86-517-0246-7 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR