S DRUGE STRANE OGLEDALA, Kej Huper

180,00 рсд

S DRUGE STRANE OGLEDALA

Autor: Kej Huper

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Nakon misterioznih smrti koje su počele da se dešavaju u cirkusu Zemlja čuda, ekscentrična Megi Djurant se priključuje trupi. Sa pozicije privremenog upravnika, Megi pokušava da otkrije šta se zaista dogodilo sa njenim rođakom i bivšim upravnikom cirkusa. Blistave plave kose, smaragdnih očiju i vitkog stasa, Megi više liči na kraljicu lepote nego na vođu trupe ali je veoma lako prihvatila taj živopisni, ludi svet kao svoj.

Iznenadna pojava naslednika cirkusa Gideona Hjuza dovešće do velikih promena. Zgodni investicioni bankar nema problema sa klovnovima i mađioničarima sve dok zarađuju novac. Ali kako je Zemlja čuda u finansijskim problemima, Gideon odlučuje da proda svoje nasledstvo.

Iz želje da zaštiti svoje nove prijatelje iz cirkusa a ali i zbog zaljubljenosti koja ju je opčinila, Megi je rešena da osvoji srce gospodina Hjuza.

I dok polako u tome uspeva, pojavljuje se novi trag u cirkuskom šatoru…

                                    …

Autor Huper, Kej Naslov S druge strane ogledala / Kej Huper ; prevela sa engleskog Ana Vuković Jedinstveni naslov Through the looking glass. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Vuković, Ana Fizički opis 198 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Through the looking glass / Kay Hooper Tiraž 20.000 Na koricama beleška o delu ISBN 978-86-6012-020-7 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)