SAČUVAJ LJUBAV, Ema Čejs

360,00 дин.

SAČUVAJ LJUBAV

Autor: Ema Čejs

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2016

Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Metju je od onih koji misle da je čaša uvek polupuna. Ništa ne može da ga oneraspoloži. Ima odličan život – uspešnu karijeru, divne prijatelje, sjajnu porodicu. Životni moto mu je samo jednom se živi.

Tu je i Delores Voren – Di, za one koji ne žele da je ljute. Brutalno je iskrena i ne zanima je šta ljudi o njoj misle, ona radi po svome. Ne izvinjava se nikom zbog onog što želi ili zbog onog što jeste. Nesputana je i predivna – i na neki način nedostižna.

Ovo je priča o muškarcu koji sreće pomalo ludu devojku. Zaljube se i on zauvek promeni svoj život. Verovatno ste već čuli ovu priču, možda i od mog ortaka Drua Evansa. Znate šta, dok su Kejt i on raspetljavali svoje klupko, između Delores i mene događao se čitav paralelni univerzum o kom ništa niste znali. Budite strpljivi, iako mislite da vam je kraj priče već poznat: zato što dolazak na odredište nije najbolji deo putovanja, već sve ono ludo što se usput dešava.

Ema Čejs

EMA ČEJS živi u Nju Džerziju. Ova odana supruga i posvećena majka dvoje dece, noću provodi sate u stvaranju živopisnih likova i njihovih čudesnih sudbina. Objava njenog prvog romana Ne traži me i činjenica da se konačno može nazvati autorom, zajedno su ostvarenje njenog najvećeg sna. Ovaj strastveni čitalac kaže da je stalno na granici ljubavi i mržnje sa kofeinom, a da će pisanje ostati zauvek njena ogromna ljubav.

 

 


Autor Čejs, Ema Naslov Sačuvaj ljubav / Ema Čejs ; preveo Vladan Stojanović Jedinstveni naslov Tamed. srpski jezik Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2016 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2016 (Beograd : Vulkan štamparija) Fizički opis 217 str. ; 21 cm Ostali autori Stojanović, Vladan ISBN 978-86-10-01629-1 (broš.) Napomene Prevod dela: Tamed / Emma Chase Tiraž 1.000 O autoru: str. [221].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …