SEĆAŠ ME SE? Sofi Kinsela

270,00 рсд

SEĆAŠ ME SE?

Autor: Sofi Kinsela

Izdavač: Laguna, Beograd, 2008

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Leksi se budi u bolničkom krevetu posle saobraćajne nezgode misleći da je 2004, da joj je dvadeset pet godina, da ima krive zube i da nema sreće u ljubavi. Ali, na svoje zaprepašćenje, shvata da je zapravo 2007. – i da joj je dvadeset osam godina, da su joj zubi savršeni, da je postala šef u firmi – i da je udata! I to za zgodnog milionera! Kako se, za ime sveta, našla u tom bajkovitom životu?

Ona prosto ne može da poveruje u svoju sreću – naročito kad ugleda svoj predivni novi dom. Sigurna je da će, pošto ponovo upozna svog muža, imati savršen brak. On joj je čak napisao i „bračni priručnik“, koji bi trebalo da joj pomogne u tome.

Međutim, dok upoznaje svoju novu ličnost, u njenom savršenom životu pojavljuju se pukotine. Svi njeni stari prijatelji je mrze. Konkurenti žele da joj preotmu posao. A zatim se pojavljuje i jedan razbarušeni, seksi momak… sa novim šokantnim vestima.

Šta joj se, do vraga, desilo? Hoće li se ikad setiti? I šta će biti kad se seti?


Autor Kinsela, Sofi, Naslov Sećaš me se? / Sofi Kinsela ; prevela Aleksandra Čabraja Jedinstveni naslov Remember me?. scc Ostali naslovi Sećaš me se
Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2008 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2008 (Beograd : Margo-art) Ostali autori Čabraja, Aleksandra Fizički opis 343 str. ; 20 cm Napomene Prevod dela: Remember me? / Sophie Kinsella Pravo ime autora: Madeleine Wickham
Tiraž 2.000. ISBN 978-86-521-0012-5 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …