SRODNE DUŠE, Ketrin Mekdermot

225,00 рсд

SRODNE DUŠE

Autor: Ketrin Mekdermot

Izdavač: Amoreta, Laguna, Beograd, 2018

Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Ljubav, umetnost i ledene katakombe velegrada

Tereza beži iz Amerike od svog nasilnog dečka Aleksa u Pariz da bi se posvetila umetničkoj karijeri o kojoj je sanjala. Sama i veoma suzdržana u kontaktu s muškarcima, ona postepeno stiče krug prijatelja i počinje da se uklapa u novo okruženje. Preko dana turiste vodi po muzejima i upoznaje ih sa umetničkim delima, a kada nije na poslu, slika u dvorištu hotela gde je odsela.

Zgodni, saosećajni i hrabri mladi Francuz Serž, koji radi na recepciji hotela, polako osvaja njeno poverenje. Očaran lepom Terezom još pri prvom susretu, pomaže joj na svakom koraku, upoznaje je sa čarima Pariza i obećava da će je zaštititi od Aleksa ako se ovaj pojavi. I sam naklonjen umetnosti on ženi koja mu je prirasla srcu otkriva čitav skriveni umetnički svet ovog velegrada.

Tereza shvata da se polako zaljubljuje u mladog Francuza, koji je po svemu njena srodna duša, međutim, ali Aleks joj ulazi u trag. Idila se pretvara u košmar, koji će svoj vrhunac imati u katakombama ispod grada svetlosti. Ljubavni roman ispunjen umetnošću, napet kao triler, do samog kraja drži vas u neizvesnosti.


Autor Makdermot, Ketrin Naslov Srodne duše / Ketrin Mekdermot ; [prevod Dijana Đelošević] Jedinstveni naslov Hiding. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, Amoreta, 2018 (Beograd : Margo-art) Ostali autori Đelošević, Dijana, Fizički opis 255 str. ; 20 cm Zbirka Edicija Misterija ljubavi Napomene Prevod dela: Hiding / Katherine McDermott Tiraž 2.500
O autorki: str. 255. ISBN 978-86-521-2836-5 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

,

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …