STAKLENA CIPELICA, Kej Huper

180,00 рсд

STAKLENA CIPELICA

Autor: Kej Huper

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Prelepa Amanda Vajldermen, naslednica Vajldermen imperije, odbijala je da veruje u bajke. Uprkos toj činjenici, na nagovor svojih sestara, pristala je da ode na jedan bal pod maskama odevena kao Pepeljuga.

Ni Rajder Foks nije verovao u bajke, ali se na istoj zabavi pojavio u kostimu neverovatno zgodnog i šarmantnog princa. Nikada ni pomislio nije da će u predivnom vrtu, na mesečini, sresti misterioznu devojku koja će mu ukrasti srce, a za sobom ostaviti samo jednu staklenu cipelicu kada se u ponoć fantazija završi…

Amanda, opsednuta pitanjem koliko će dugo njena tajna biti sačuvana i u večitoj dilemi da li se nekome dopada ona ili njeno bogatsvo, odbija da veruje da bi Rajder mogao da bude onaj pravi.

Kada su im se, ubrzo posle zabave, putevi ponovo ukrstili, Amanda se nakon dugo vremena, verujući da je u pitanju puka slučajnost, usudila ponovo da sanja.
Rajderova ljubav bila je nagrada vredna pobede.
Ali da li se može verovati ovom opasnom, neodoljivom princu?

                                       …

Autor Huper, Kej, Naslov Staklena cipelica / Kej Huper ; prevela sa engleskog Jelena Ljumović Aleksić Jedinstveni naslov The glass shoe. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Ljumović Aleksić, Jelena Fizički opis 196 str. ; 19 cm Napomene Prevod dela: The glass shoe / Kay Hooper Tiraž 20.000 Na koricama beleška o delu ISBN 978-86-6012-013-9 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …