ŠTIKLAMA DO VRHA, Kendas Bušnel

225,00 рсд

ŠTIKLAMA DO VRHA

Autor: Kendas Bušnel

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Za svakog ko je neko u Njujorku, Viktori Ford, Vendi Hili i Niko O’Nil predstavljaju oličenje uspeha. Viktori je najpopularnija mlada modna kreatorka, Vendi je predsednica velike filmske kompanije, a Niko je urednica popularnog ženskog časopisa koji predstavlja pravu bilbiju stila ovog velikog grada. Iz ugla posmatrača, njih tri su na samom vrhu!

Viktori, Vendi i Niko, međutim, svoje živote ne gledaju tako ružičasto. Niko se upustila u vrelu vanbračnu vezu sa jednim manekenom zbog koje se oseća užasno krivom, Viktorina poslednja modna kolekcija doživela je neuspeh, a Vendin brak se nalazi u krizi.

Brilijantne, duhovite i nesavršene, nove junakinje Kendas Bušnel zaista su neodoljive. Autorka ih vodi kroz pravo minsko polje posla, ljubavi i života na vrhu i pruža nam izuzetno zabavnu lekciju o tome kako da se izborimo sa problemima i da budemo nasmejani čak i onda kada nam je najteže.


Autor Bušnel, Kendas, Naslov Štiklama do vrha / Kendas Bušnel ; prevela Ana Poznanović Jedinstveni naslov Lipstick Jungle. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Vulkan) Ostali autori Poznanović, Ana Fizički opis 350 str. : autorkina slika ; 21 cm Napomene Prevod dela: Lipstick Jungle / Candace Bushnell Tiraž 1.000 O autorki: str. 349-350. ISBN 978-86-10-00631-5 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …