TAJNA ZVEZDA, Nora Roberts

200,00 рсд

TAJNA ZVEZDA

Autor: Nora Roberts

Izdavač: BDR media, Beograd, 2017

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Došao je da istraži ubistvo ali od samoga početka nešto neobjašnjivo ga je proganjalo i privlačilo mrtvoj ženi. Svilena crvena spavaćica, lagani miris parfema koji se osećao u vazduhu…tako mlada i lepa, nije mogao da veruje šta joj se dogodilo. A onda se našao licem u lice sa mrtvom ženom koja je držala pištolj uperen u njegove grudi…Poručnik Set Bjukenen je doživeo da se i njegov posao i njegovo srce nađu u haosu, kada je lepa Grejs Fontejn ušetala u njegov život. I to sa ogromnim plavim dijamantom, poznatim kao Mitrina zvezda.

Nora Roberts

NORA ROBERTS rođena u Merilandu kao najmlađa od petoro dece i jedina kćerka u porodici u kojoj se brižljivo negovala ljubav prema pisanoj reči. I sama je rešila da se okuša u pisanju 1979. godine kada je tokom zime ostala zavejana u kući, i tokom te, sada već čuvene snežne oluje, rođena je njena književna karijera. Prvu knjigu objavila je dve godine kasnije i od tada ne prestaje da niže književne uspehe. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a magazin Njujorker proglasio ju je za „omiljenog pisca Amerikanaca

                         …

Autor Roberts, Nora, 1950-Autor Roberts, Nora, 1950- Naslov Mitrine zvezde. knj. 3, Tajna zvezda / Nora Roberts ; prevod sa engleskog Jelena Ljumović Aleksić Jedinstveni naslov Secret star. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2017 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR media, 2017 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Ljumović-Aleksić, Jelena Fizički opis 215 str. ; 18 cm Zbirka Mitrine zvezde ; Knj. 3 Napomene Prevod dela: Secret star Tiraž 50.000 ISBN 978-86-87441-77-4 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …