U OKOVIMA NEVERE, Tes Stimson

300,00 рсд

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Ela Stjuart naporno je radila da bi postigla savršenu ravnotežu između privatnog života i posla: ima sjajnu karijeru pedijatra, šarmantnog muža, dobrotvora Džeksona Gareta – i strastvenog ljubavnika Vilijama Ešfilda. Vilijam je podjednako posvećen Eli, ljubavnici sa kojom je već osam godina u vezi, i Bet, svojoj ženi punoj problema. Zna da nikada ne bi mogao da bira između njih, i beskrajno je zahvalan što to nikada nije od njega traženo. Kada tragedija udari iz vedra neba, Elin pažljivo uređeni život iskliznuće iz šina. Boreći se da se nosi sa haosom koji ne može da kontroliše, nesposobna da i dalje glumi podatnu ljubavnicu, Ela preispituje svoju vezu sa Vilijamom. Međutim, njen lični košmar imaće posledice na sve koji su povezani sa njom. Na Bet, koja počinje da se izvlači iz depresije koja joj je ukrala najdragocenije godine majčinstva. A iznad svega, na Kejt, Vilijamovu i Betinu kćerku u osetljivim godinama koja će iznenada doživeti vatreno krštenje. U jednom trenu, ništa više neće biti isto. Svi oni otkriće da su ih preterane ambicije udaljile od onoga što su najviše želeli…

tes-stimson
Tes Stimson

TES STIMSON redovno piše za Dejli mejl, kao i za nekoliko ženskih časopisa. Rođena i odrasla u Saseksu, diplomirala je na Oksfordu a zatim provela nekoliko godina kao producent vesti na ITN-u. Živi na Floridi sa suprugom Amerikancem, kćerkom i dva sina.

                                       …

Autor Stimson, Tes Naslov U okovima nevere / Tes Stimson ; prevod Nataša Andrić Jedinstveni naslov The Infidelity Chain. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Plavo slovo) Ostali autori Andrić, Nataša Fizički opis 279 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: The Infidelity Chain / Tess Stimson Tiraž 1.000. ISBN 978-86-10-00635-3 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …