UKUS POLJUPCA ZANOSNE SOVINJON, Heder Hejford

225,00 рсд

UKUS POLJUPCA ZANOSNE SOVINJON

Autor: Heder Hejford

Izdavač: Amoreta, Laguna, Beograd, 2016

Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Polja lavande i nepregledni vinogradi, pomireni dubokim osećanjima.

Sovinjon Sen Pjer je uvek bila veoma ambiciozna. Lako je mogla da živi na visokoj nozi zahvaljujući porodičnom bogatstvu, ali završila je prava i počela da radi u maloj advokatskoj firmi. Njen život je bio uredan i sređen isto kao i zavidna kolekcija malih crnih haljina koje je imala, a njoj je sve to u potpunosti odgovaralo. Međutim, s vremena na vreme, žudela je Sofi da okusi i topli zagrljaj ljubavi.

Nakon slučajnog susreta sa Estebanom Moralesom, sinom nekada najvećeg rivala njenog oca Ksavijera, nešto se budi u zanosno lepoj Sofi. Možda je to njegova posvećenost zemlji i gajenju lavande, koja se poklapa s njenom ljubavlju prema parfemima, možda vitak stas, ali u ovom zgodnom čoveku postoji nešto čemu ona jednostavno ne može da odoli.

Oboje znaju da su njihove porodice u ratu, da ih mnogo toga razdvaja. Ono što Sofi i Esteban osećaju jedno prema drugom na velikim je iskušenjima, ali osećanja imaju poslednju reč.


Autor Hejford, Heder Naslov Ukus poljupca zanosne Sovinjon / Heder Hejford ; [prevod Dijana Đelošević] Jedinstveni naslov A Taste of Sauvignon. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, Amoreta, 2016 (Beograd : Margo-art) Ostali autori Đelošević, Dijana Fizički opis 224 str. ; 20 cm Zbirka Edicija Ljubav i vino Napomene Prevod dela: A Taste of Sauvignon / Heather Heyford Tiraž 3.000 Na koricama beleška o delu. ISBN 978-86-521-2257-8 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

,

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …