VALCER BUNTOVNIKA, Kej Huper

180,00 рсд

VALCER BUNTOVNIKA

Autor: Kej Huper

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2019

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

S ljubavlju očuvana vila iz epohe Građanskog rata bila je dom porodice Klejrmont, generacijama unazad. Plantaža Jasmina i rad na njoj, za Bener Klejrmont uvek su bili više od posla. Nažalost, održavanje imanja i restauracija vile primorali su Benerinog dedu da prodajom učini da imanje zadrži stari sjaj. Potencijalni kupac Rori Stjuart je stranac koji se Bener nije nimalo dopao. Ali neodoljivi južnjački šarm i opasno dobar izgled, uz činjenicu da on vidi duhove koji se nikada nisu ukazivali strancima, zaintrigiraće ovu mladu ženu da se zapita da li je Rorijeva sudbina bila samo da spase plantažu ili i da živi na njoj? Da li je njegova sudbina upletena u njenu… ili se samo previše bavila starom porodičnom legendom?


Autor – Hooper, Kay, Naslov Valcer buntovnika / Kej Huper ; prevela sa engleskog Aleksandra Kovačević Jedinstveni naslov Rebel Waltz. srpski jezik
Vrsta građe roman ; odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2019 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2019 ([Beograd] : General Disc Technology) Fizički opis 196 str. ; 18 cm Drugi autori – osoba Kovačević, Aleksandra,  ISBN 978-86-6012-077-1 (broš.) Napomene Prevod dela: Rebel Waltz / Kay Hooper Tiraž 15.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)