KRUGOVI ŽIVOTA, Klasični vodič za sistem čakri, Anodea Džudit

1.320,00 рсд

KRUGOVI ŽIVOTA, Klasični vodič za sistem čakri

Autor: Anodea Džudit

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Krugovi života najznačajnija je i najuticajnija ikad napisana knjiga o čakrama.“ – Džon Frend, osnivač anusara joge

Dalekovidi sistem za duhovni razvoj i krepko fizičko zdravlje

Kao portali između fizičke i duhovne ravni, čakre nude neprevaziđene mogućnosti za razvoj, isceljenje i preobražaj. Ovaj klasični uvod u sistem čakri, koji je prodat u više od dvesta hiljada primeraka, u potpunosti je ažuriran i proširen. Obuhvata obnovljena poglavlja o vezama, evoluciji i isceljenju, i novi deo o odgoju dece sa zdravim čakrama.

Krugovi života vode vas na moćno putovanje kroz sve transcedentalnije nivoe svesti. Posmatrajte ovaj drevni metafizički sistem u svetlu novih metafora koje se kreću od kvantne fizike do dečjeg razvoja. Naučite kako da istražujete i balansirate svojim čakrama služeći se poetskim meditacijama i jednostavnim joga pokretima – a dok stičete duhovnu mudrost osetićete kako vam se zdravlje poboljšava, kako imate više energije, kreativnosti i sposobnosti da manifestujete svoje snove.

ajudith
Anodea Džudit

Dr Anodea Džudit, osnivač i direktor Svetih centara, originalni je pisac i duhovni učitelj. Magistrirala je i doktorirala psihologiju i ljudsko zdravlje i registrovani je instruktor joge. Džudit smatraju jednim od najistaknutijih stručnjaka za odnos između čakri i terapeutskih problema kao i za tumačenje sistema čakri za zapadnjački stil života. Drži radionice širom sveta i izdaje sertifikate iz svoje oblasti putem Svetih centara. Posetite Džudit onlajn na www.sacredcenters.com.

Autor Džudit, Anodea, 1952- Naslov Krugovi života : klasični vodič za sistem čakri / Anodea Džudit ; [prevod Irina Vujičić] Jedinstveni naslov Wheels of life. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2016 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Vujičić, Irina Fizički opis 369 str. : ilustr. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: Wheels of life / Anodea Judith Tiraž 1.000 O autorki: str. 369. ISBN ISBN 978-86-7950-403-6 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez