MOŽETE STVORITI IZUZETAN ŽIVOT, Lujza Hej

970,00 рсд

MOŽETE STVORITI IZUZETAN ŽIVOT

Autor: Lujza Hej

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2011

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Mnogim ljudima širom sveta reči Lujze Hej predstavljaju svetionik koji ih vodi iz tame očajanja do svetlosti boljeg života. Šeril Ričardson jedna je od mnogobrojnih na koje je Lujza uticala da i sama postane autor bestselera. Šta se dešava kad njih dve spoje svoje mudrosti u jednu knjigu?

Plod tog zajedničkog rada je upravo ova knjiga. Lujza i Šeril vode niz okrepljujućih i intimnih razgovora u ovoj knjizi, tako da ćete se osećati kao da ste istovremeno na ručku sa svojim najboljim prijateljicama i na času kod dva lidera pokreta za samoojačanje. Tokom zajedničkog putovanja po Severnoj Americi i Evropi, Lujza i Šeril razgovarale su o raznovrsnim temama uključujući ljubav prema samom sebi, ljubav prema sopstvenom telu, svesno starenje, obogaćivanje sveta prosperitetom i izobiljem, ostvarenje pozitivnih odnosa – sa porodicom, prijateljima, kolegama, mirno i dostojanstveno suočavanje sa smrću. Ove dve neverovatne žene predstavljaju živi dokaz da duhovni principi, o kojima je u ovoj knjizi reč, zaista funkcionišu. Dok budete čitali, otkrivaćete da i vi sami možete stvoriti izuzetan život! Otvoreni razgovori Šeril i Lujze ojačaće vas, otvoriće vam srce i um, daće vam alat neophodan za stvaranje izuzetnog života o kakvom ste oduvek sanjali. Lujza Hej, propovednik i predavač sa više od 50 miliona prodatih knjiga širom sveta, autor je i  međunarodnog bestselera: Moć je u vama. Tokom 25 godina rada, pomogla je ljudima iz svih krajeva sveta da otkriju i primene puni potencijal sopstvenih stvaralačkih moći za duhovni rast i samoisceljenje. Bila je gost u popularnoj emisiji Opra Vinfri šou, kao i u mnogim drugim programima na radiju i televiziji, kako u Sjedinjenim Američkim Državama, tako i širom sveta.

louise-hay
Lujza L. Hej

Lujza L. Hej je predavač metafizike, nastavnik i autorka mnogih bestselera, među koje spadaju i knjige Moć je u vama, Iskusite svoje dobro odmah!, Unutrašnja mudrost i Ja to mogu®… Dela su joj prevedena na dvadeset devet jezika u trideset i pet zemalja širom sveta. Više od dvadeset pet godina, Lujza je pomagala milionima ljudi da otkriju i iskoriste puni potencijal vlastitih kreativnih mogućnosti za lični razvoj i samoisceljenje. Lujza je osnivač i predsednica Hay House, Inc. Ona izdaje knjige, audio i videosnimke koji doprinose ozdravljenju planete.

Autor Hej, Lujza, 1926- Ričardson, Šeril, 1964- Naslov Možete stvoriti izuzetan život / Lujza Hej i Šeril Ričardson ; [prevod Ivana Cvetković] Jedinstveni naslov You Can Create An Exceptional Life. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpski Godina 2011 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2011 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Cvetković, Ivana Fizički opis 129 str. : vinjete ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje / [Leo Commerce, Beograd] Napomene Prevod dela: You Can Create An Exceptional Life / Louise Hay and Cheryl Richardson Slika autorki na koricama Nasl. str. na levoj stranici, a kolofon na desnoj Tiraž 1.000 O autorkama: str. 129. ISBN ISBN 978-86-7950-127-1 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez