ŠAMANIZAM ZA POČETNIKE, U šetnji sa svetskim isceliteljima zemlje i neba, Džejms Endredi

1.000,00 рсд

ŠAMANIZAM ZA POČETNIKE, U šetnji sa svetskim isceliteljima zemlje i neba,

Autor: Džejms Endredi

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

 

 

Iscelitelji i vizionari, nalazači hrane i prizivači kiše – kao posrednici između fizičkog i duhovnog sveta, šamani su tokom više od 40.000 godina igrali ključnu ulogu u ranim kulturama. Ali bezvremena mudrost šamana može nam pomoći i u izazovima s kojima se danas susrećemo.

Džejms Endredi istražuje šamanske staze širom planete i govori o oruđima, ritualima i verovanjima koja su uvrežena u većini tradicija. Otkrićete kako se šamani biraju, kako postaju šamani i kako uspostavljaju vezu sa životinjama moći, precima i ostalim žiteljima duhovnog sveta.

Uz mnoštvo priča iz ličnog iskustva Endredi nudi uvide drugih stručnjaka na ovom polju, poput Mirče Elijadea, Majkla Harnera i Holgera Kalvajta, kao i domorodačkih šamana kroz istoriju.

Šamanizam za početnike u zaključku daje promišljen i snažan pogled na to kako praktikovanje šamanizma može vratiti ravnotežu i mir u naše živote i na celu zemlju.

Džejms Endredi (Arizona) praktikuje šamanizam više od dvadeset pet godina. Izlagao je na Međunarodnoj konferenciji o šamanizmu i pojavljivao se na kanalu Histori.

Autor Endredi, Džejms Autor Endredi, Džejms Naslov Šamanizam za početnike : u šetnji sa svetskim isceliteljima zemlje i neba / Džejms Endredi ; [prevod Agencija Mahačma] Jedinstveni naslov Shamanism for Beginners. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2015 (Novi Sad : Sajnos) Fizički opis 197 str. ; 23 cm Napomene Prevod dela: Shamanism for Beginners / James Endredy Tiraž 1.000 Beleška o autoru: str. 197 Na koricama beleška o autoru i delu. Napomene i bibliografske reference uz teks tRegistar. ISBN ISBN 978-86-7950-359-6 (broš.) Predmetne odrednice Šamanizam

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez