SREĆNIJI OD BOGA, Pretvorite običan život u izuzetno iskustvo, Nil Donald Volš

1.100,00 рсд

SREĆNIJI OD BOGA, Pretvorite običan život u izuzetno iskustvo

Autor: Nil Donald Volš

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Život bi trebalo da bude srećan. Da li verujete u to? To je istina. Znam da to ne izgleda tako kad se osvrnete oko sebe, ali to jeste istina. Vi ste rođeni da biste bili srećni. A ako ste srećni, trebalo bi da budete još srećniji. Čak i ako ste jako srećni, možete da budete još srećniji. Koliko srećni možete da budete? Pa… možete da budete srećniji od Boga.

Sve od objavljivanja svoje knjige Razgovori s Bogom, koja je izazvala senzaciju i postala svetski bestseler (nalazila se više od dve i po godine na listi bestselera Njujork tajmsa i do sada je prevedena na 37 jezika), Volš govori svojim čitaocima da bi novo shvatanje Boga moglo da promeni naš život i ceo svet. Sada, u svojoj novoj knjizi, on razrađuje ovu temu istražujući kako obični ljudi mogu da rade direktno s Bogom da bi transformisali svoj svakodnevni život i pretvorili ga u izuzetno iskustvo.

Ovo nije knjiga duhovne teorije. Ona nam nudi plan koji može da promeni naš život. U nju je uključen program koji Volš naziva „Kako postati srećniji od Boga u 17 koraka“ i taj plan kombinuje najbolje konceptualne istine sadržane u seriji od devet knjiga pod nazivom Razgovori s Bogom, sa do sada najjasnijim opisom kako se ti koncepti mogu pretvoriti u praktična oruđa pomoću kojih se život menja nabolje ‒ i to zauvek.

Vi ste duhovni majstor, a možda to i ne znate. Ovo je vaš priručnik. On je stvoren za vas i vi ste ga stvorili. Vi to možda ne znate ovog trenutka, ali uskoro ćete znati.

Svi mi smo duhovni majstori. Izuzetni uvidi dati na stranicama ove knjige pokazuju da svako ljudsko biće može da postigne i izrazi duhovno majstorstvo, pretvarajući običan život u izuzetno iskustvo.

Autor Razgovora s Bogom na stranicama ove knjige vodi nas na putovanje ka sreći, prenoseći nam ubedljivu poruku koja može da nam promeni život.

Nil Donald Volš je autor serije knjiga Razgovori s Bogom, od kojih se šest nalazilo na listi bestselera Njujork tajmsa. Svojim životom i delom pomogao je da u svetu dođe do duhovnog preporoda, a knjige su mu do sada prevedene na 37 jezika i prodate u milionima primeraka.

Sve od objavljivanja svoje prve knjige, koja se nalazila na listi bestselera Njujork tajmsaviše od dve i po godine, on putuje po celom svetu, prenoseći inspirativnu i podsticajnu poruku svojih Razgovora s Bogom.

nealdonaldwalsh
Nil Donald Volš

Nil Donald Volš je savremeni duhovni vesnik čije reči nastavljaju intenzivno da dopiru do sveta. Sa ranim interesovanjem za religiju i čvrstom povezanošću sa duhovnošću, Nil Donald Volš je veći deo svog života bio praćen profesionalnim uspesima, u potrazi za duhovnom spoznajom pre otpočinjanja svog, sada proslavljenog, Razgovora s Bogom. Njegov serijal knjiga Razgovori s Bogom preveden je na skoro 40 jezika, doprevši do miliona duša i inspirišuć značajne promene u svakodnevnom životu. Pored toga što je pisac čuvenog serijala Razgovori s Bogom, Nil Donald Volš je izdao i 16 drugih dela, a autor je i brojnih video i audio programa. Prisutna širom sveta, svaka od knjiga Razgovori s Bogom, bila je na listi najprodavanijih knjiga Njujork Tajms magazina preko dve i po godine. Serijal knjiga Razgovori s Bogom je redefinisala Boga i preinačila duhovne paradigme širom sveta.

Autor Volš, Nil Donald, 1943- Naslov Srećniji od Boga : pretvorite običan život u izuzetno iskustvo / Nil Donald Volš ; [prevod Milica Simić] Jedinstveni naslov Happier than God. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2016 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Simić, Milica Fizički opis 153 str. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: Happier than God / Neale Donald Walsch Tiraž 1.000 O autoru: str. 153. ISBN ISBN 978-86-7950-408-1 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez