ŠTA JE REKAO BOG, 25 ključnih poruka iz Razgovora s Bogom, Nil Donald Volš

1.400,00 рсд

ŠTA JE REKAO BOG, 25 ključnih poruka iz Razgovora s Bogom

Autor: Nil Donald Volš

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Nadahnjujuć fenomen prodat u milionskim tiražima, Razgovor sa Bogom dobio je prosvetljujuć nastavak. Nadahnuti bestselerom Njujork tajmsa, serijalom Razgovori s Bogom, mnogi su zamolili Nila Donalda Volša da im na sažetiji način prenese suštinu Božje poruke. Ishod je jezgrovit tekst, produbljen i proširen isključivo onim što čitaoci žele da znaju o životu i o tome kako ga proživeti. Tokom godina, Volš je u svojim razgovorima s Bogom dostigao vrhunac, ohrabrujući čitaoce da izbegavaju religiozne i kulturološke zamke, da iskuse život kao nesavršen – i ljudski – početak i da to učine bez predrasuda, čista srca i dokraja. Ali korak napred u tom sveobuhvatnom i usavršenom duhovnom putovanju ne svodi se na puko razumevanje onoga što Volš smatra najvažnijim uvidom iz svojih Razgovora s Bogom, već zahteva i da te uvide primenimo na praktičan način. Zato je u ovu knjigu Volš uvrstio i konkretne savete o tome kako da primenite svaku od 25 osnovnih poruka u svakodnevnom životu. Ako nastavimo da prenosimo ove poruke, počev od danas, moći ćemo da promenimo svet. Nil Donald Volš je autor serijala Razgovori sa Bogom, kao i niza projekata širom sveta, zasnovanih na suštinskoj poruci koja je proistekla iz tih razgovora. Volš živi u južnom Oregonu sa svojom ženom, američkom pesnikinjom Em Kler.

nealdonaldwalsh
Nil Donald Volš

Nil Donald Volš je savremeni duhovni vesnik čije reči nastavljaju intenzivno da dopiru do sveta. Sa ranim interesovanjem za religiju i čvrstom povezanošću sa duhovnošću, Nil Donald Volš je veći deo svog života bio praćen profesionalnim uspesima, u potrazi za duhovnom spoznajom pre otpočinjanja svog, sada proslavljenog, Razgovora s Bogom. Njegov serijal knjiga Razgovori s Bogom preveden je na skoro 40 jezika, doprevši do miliona duša i inspirišuć značajne promene u svakodnevnom životu.Pored toga što je pisac čuvenog serijala Razgovori s Bogom, Nil Donald Volš je izdao i 16 drugih dela, a autor je i brojnih video i audio programa. Prisutna širom sveta, svaka od knjiga Razgovori s Bogom, bila je na listi najprodavanijih knjiga Njujork Tajms magazina preko dve i po godine. Serijal knjiga Razgovori s Bogom je redefinisala Boga i preinačila duhovne paradigme širom sveta.

Autor Volš, Nil Donald, 1943- Naslov Šta je rekao Bog : 25 ključnih poruka iz Razgovora s Bogom, koje će promeniti vaš život i ceo svet / Nil Donald Volš ; [prevod Jovana Subotić, Gordana Subotić] Jedinstveni naslov What God said. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga
Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2016 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Subotić, Jovana Subotić, Gordana Fizički opis 309 str. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje / [Leo Commerce, Beograd] Napomene Prevod dela: What God said / Neale Donald Walsch Tiraž 1.000.
ISBN ISBN 978-86-7950-402-9 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez