ZAHVALNOST, Lujza Hej

1.100,00 рсд

ZAHVALNOST

Autor: Lujza Hej

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2014

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

U knjizi Zahvalnost Lujza L. Hej sakupila je saznanja i mudrosti nekih od najinspirativnijih učitelja i autora koje poznaje… Svojim primerima i životima dokazali su kolika je moć zahvalnosti.

„Primetila sam da univerzum voli zahvalnost. Što ste zahvalniji, dobićete više dobara. Kad kažem dobara, pod tim ne podrazumevam samo materijalna dobra. Mislim na ljude, mesta i iskustva koja život čine vrednim. I sami znate kako je divan osećaj kad vam je život ispunjen ljubavlju, radošću, zdravljem, kreativnošću, kad vas uhvati zeleni talas na semaforima ili kad nađete mesto za parking.
Tako treba da živimo! Univerzum je darežljiv, obilno nas daruje i traži da ga cenimo.“ Lujza L. Hej

louise-hay
Lujza L. Hej

Lujza L. Hej je predavač metafizike, nastavnik i autorka mnogih bestselera, među koje spadaju i knjige Moć je u vama, Iskusite svoje dobro odmah!, Unutrašnja mudrost i Ja to mogu®… Dela su joj prevedena na dvadeset devet jezika u trideset i pet zemalja širom sveta. Više od dvadeset pet godina, Lujza je pomagala milionima ljudi da otkriju i iskoriste puni potencijal vlastitih kreativnih mogućnosti za lični razvoj i samoisceljenje. Lujza je osnivač i predsednica Hay House, Inc. Ona izdaje knjige, audio i videosnimke koji doprinose ozdravljenju planete.

Autor Hej, Luiza L., 1926- Naslov Zahvalnost : način života / Lujza L. Hej i prijatelji ; [prevod Ivana Tomić] Jedinstveni naslov Gratitude. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2014 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2014 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Tomić, Ivana Fizički opis 192 str. ; 23 cmZbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: Gratitude / Louise L. Hay
Autorkina slika na koricama Tiraž 1.000. ISBN ISBN 978-86-7950-278-0 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez